luni, 15 noiembrie 2010

Leapşă şi leapşă..

Mi-a plăcut foarte mult leapşa pe care am preluat-o furat-o de la Marry, aşa că am decis să o fac;;).

Si pentru că îmi place aşa de mult să fac poze şi sunt curioasă din fire am să vă dau o leapşă. Vreau să văd câte persoane din blogosferă o să o facă. Trebuie să faceţi o poză locului de unde postaţi de obicei: în pat, pe birou etc. Nu faceţi ordine înainte. Pur şi simplu aşa cum este când faceţi leapşa.

Nu am trişat! Mama mi-a făcut o super curăţenie în cameră. Când am plecat de dimineaţă era dezastru. Deci să vă prezint telefonul meu care are bateria descărcată şi mi-e lene să-l bag la încărcat, veioza care nu este folosită deoarece folosesc becul, o ramă foto în care trebuie să pun o poză cu mine si Y că de a făcut şi el 18 ani si tre să aibă amintire. Da mi-e o lene să mă duc să scot poza. Trebuie să fac asta maine.
Pasez leapşa cu calculatorul către:Paul, Marina, Miss Sunshine, Roxana, Diana, Alexandra, TwistedChocolate şi cred că doar atâtea persoane ştiu până acum din blogosferă însă toţi care îmi citiţi blogul sunteţi liberi să o preluaţi.

4 comentarii:

  1. scrii frumos :)..thanksssss >:D< si promit sa fac amandua lepse in curand..ca sa fiu mai cinstit pe la sfarsitul sapamanii ca am inceput tezele si..:| cred ca stii cum e :(..

    RăspundețiȘtergere
  2. @Paul da ...si foarte asimetric...oricat m-as chinui literele mele nu pot avea aceleasi dimensiuni...una mai mare una mai mica....forme diferite...aspect dezordonat...asta e

    deja ai inceput tezele? Eu vorbesc...pff si eu dau 4 teze si 2 lucrari - tot ca si teza:| da la mine incepe de saptamana viitoare

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc, dar le-am făcut pe amândouă deja.
    Aia cu biroul circulase foarte mult într-o vreme. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @:(( Eu am 7 teze :((..i start to think, this teachers try to make us crazy..or to kill us :((

    RăspundețiȘtergere