duminică, 24 octombrie 2010

Ăsta e farmecu'

M-am trezit pe la 9 şi ceva, şi primul lucru care l-am făcut a fost să-mi verific blog-ul că de, sunt şi eu nouă şi vreau să văd impresiile bloggerilor despre mine, şi ce să văd 7 comentarii noi unde 2 persoane mi-au lăsat două mesaje frumoase. Am zâmbit profund, am sărit din pat, am tras draperiile, mi-am făcut micul dejun, vroiam să beau un pahar mare de cola, dar am ales apa minerală şi m-am întors din nou la calculator, am mai citit încă o dată comentariile şi m-am apucat să le scriu înapoi acestor persoane. Mulţumesc din suflet pentru urările de bun venit, şi sunt foarte impresionată de faptul că sunt persoane care cred că eu scriu frumos. Având în vedere ce eşec sunt la limba română şi modul în care eu scriu ceva o iau pe arătură şi nu înţelegi nimic, m-am simţit fericită. Fiindcă mi-am început dimineaţa foarte bine am decis să schimb rutina şi să fac o baiţă cu spumă în loc de duşul obişnuit. Din cauza lipsei de timp, duşul rapid era în rutina zilnică. M-am jucat timp de o oră cu spuma, am suflat în ea şi a zburat în toată baia(mama o să mă omoare). Sunt atât de bine-dispusă încât o să mă apuc să învăţ la chimie(o urăsc), dar mai întai îmi usuc parul şi ma duc în gradină să fac niste poze la copaci:D.

Şi ca să fie totul mai frumos o să vă las o melodie draguţă:D

5 comentarii:

  1. Heiii...felicitari si la mai multe in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. O să te obișnuiești și zi de zi o să primești multe comentarii. Unele frumoase, alte mai puțin... dar așa e lumea... blogosfera...
    Tu continuă să scrii cum simți tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Diana O să continui să scriu ce simt, şi sper că oamenii vor fi sinceri cu mine, nu contează dacă lasă cometarii bune sau rele:D vreau doar adevărul:D

    RăspundețiȘtergere
  4. hey neata' si tie (da, stiu ca e aproape ora 19 dar acum ma ridic si eu din pat)..si cum au spus si ceilanti..continua sa scrii, oro de cate ori simti nevoia :)..
    P.S. Frumoasa melodie :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragut ca te-ai bucurat atat, zau... :) Iti urez cat mai multe motive de bucurie atunci. ;) Si chiar nu cred ca esti esec la limba romana. ;)

    RăspundețiȘtergere